Stänga filter
från till
  •  
2 från 3
Turmalin
Turmalin svart
Turmalin svart trumlad kristall (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Brasilien Densitet...
från 28,00 SEK *
Fluorit
Fluorit
Fluorit trumlad kristall (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Kina Densitet på 3,2 g/cm³...
från 19,00 SEK *
Krysokolla
Krysokolla
Krysokolla trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Peru Densitet på 2,0 till...
från 14,00 SEK *
Kalcedon
Kalcedon
Kalcedon trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Sydafrika Densitet på 2,58...
från 31,00 SEK *
Agat
Agat
Agat trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Botswana Densitet på 2,6 till 2,65...
från 12,00 SEK *
Smaragd
Smaragd
Smaragd trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Indien Densitet på 2,6 till 2,8...
från 15,00 SEK *
Ametist
Ametist
Ametist trumlad kristall (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Brasilien Densitet på 2,65...
från 12,00 SEK *
Aventurin
Aventurin
Aventurin trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Brasilien Densitet på 2,64...
från 9,00 SEK *
Snoeflinge_Obsidian
Snöflinge Obsidian
Snöflinge Obsidian trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: USA Densitet på 2,3...
från 12,00 SEK *
Hematit
Hematit
Hematit trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Brasilien Densitet på 5,26 till...
från 14,00 SEK *
Magnesit
Magnesit
Magnesit trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Simbabwe Densitet på 3 till...
från 12,00 SEK *
Mossagat
Mossagat
Mossagat trumlad sten (Priset är för en sten, Referensbild) Ädelstenar, kristaller och mineraler - värdefulla gåvor från naturen: Sunder livsstil! Skydda miljön och människors hälsa - per naturen! Härkomst: Indien Densitet på 2,58 till...
från 14,00 SEK *
2 från 3
Senast betraktad