Stänga filter
från till
  •  
2 från 8
Handmassörer
Handmassörer
Handmassörer hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L110xD35mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar Tillverkad: Europa Vikt: ca. 59 g
49,00 SEK *
Trä dos
Trä dos
Trä dos, med skruvförslutningar hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L40xB40xH60mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar Tillverkad: Europa Vikt: ca. 34 g
39,00 SEK *
Trä dos
Trä dos
Trä dos, med skruvförslutningar hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L30xB30xH49mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar Tillverkad: Europa Vikt: ca. 15 g
29,00 SEK *
Brevöppnare
Brevöppnare
Brevöppnare hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L210xB20xH4mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar Tillverkad: Europa Vikt: ca. 9 g
19,00 SEK *
Brevöppnare
Brevöppnare
Brevöppnare, valnöt hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L205xB19xH6mm Material: europeiska valnöt tra, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar Tillverkad: Europa Vikt: ca. 9 g
29,00 SEK *
Klädnypor
Klädnypor
Klädnypor i Trä 50 Styck hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Denna klädnypa gjord av euroseiska bok och är inte behandlas med kemikalier och oljor. Det är i denna storlek till den vanliga...
49,00 SEK *
Stövlarhjälpare
Stövlar och sko hjälpare
Stövlar och sko hjälpare med häst hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L325xB100xH100mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar Tillverkad: Europa Vikt: ca. 302 g
89,00 SEK *
Kokos handborste
Kokos handborste
Kokos handborste hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L280xB40xH95mm Material: europeiska bok, kokosfaser Tillverkad: Europa/Asien Vikt: ca. 184 g
29,00 SEK *
Diskborste
Diskborste
Diskborste för grytor, pan och kastruller hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: H80xD50mm Material: europeiska bok, äkte fibre, Tillverkad: Europa Vikt: ca. 61 g
39,00 SEK *
Diskborste
Diskborste stor
Diskborste i Trä, stor hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L240xD53xH45mm Material: europeiska bok, äkte fibre Tillverkad: Europa Vikt: ca. 57 g
34,00 SEK *
Skorborsta
Skurborste
Skurborste hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L210xB60xH40mm Material: europeiska bok, äkte fibre Tillverkad: Europa Vikt: ca. 155 g
49,00 SEK *
Skorborste
Skurborste
Skurborste hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Storlek: L210xB55xH40mm Material: europeiska bok, äkte fibre Tillverkad: Europa Vikt: ca. 147 g
49,00 SEK *
2 från 8
Senast betraktad