Stänga filter
från till
  •  
8 från 8
Hushållsartiklar, Bestick, Skopa trä runda
Skopa trä runda
Rund skopa trä runda hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Detta rund skopa är gjord av europeiska bokträ. Storlek: L140xB38xH28mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade...
19,00 SEK *
Crepespate
Crepesspatel trä
Crepesspatel hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Denna Crepesspatel är gjord av europeiska bokträ. Storlek: L300xB52xH4mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar...
19,00 SEK *
Hushållsartiklar
Kavel med metall axel
Kavel bok med trä axel hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Denna kavel bok är gjord av europeiska bokträ. Storlek: L400xD60mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar...
69,00 SEK *
Kavel
Kavel med trä axel
Kavel bok med trä axel hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Denna kavel bok är gjord av europeiska bokträ. Storlek: L400xD55mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar...
59,00 SEK *
Nagelborste
Nagelborste
Nagel borste - äkte fibre hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Denna borste är gjord av europeiska bokträ och äkte fibre. Storlek: L95xB35xH40mm Material: europeiska bok, äkte fibre Tillverkad:...
29,00 SEK *
Sallad bestick
Sallad bestick trä
Salladsbestick trä hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Detta sallad bestick gjord av europeiska bokträ. Storlek: L255xB55xH10mm Material: europeiska bok, av trä från ansvarsfullt avverkade EU-skogar...
49,00 SEK *
Spatel gaffel
Spatel gaffel trä
Spatel gaffel trä hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Denna matlagning spatel är gjord av europeiska bokträ. Bok är ett särskilt hållbart lövträd och lämplig för köksredskap. Storlek: L300xB60xH4mm...
15,00 SEK *
Grytsked
Grytsked oval stor
Grytsked oval stor hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Detta matlagning sked är gjord av europeiska bokträ. Bok är ett särskilt hållbart lövträd och lämplig för köksredskap. Skeden har en oval skopa...
19,00 SEK *
Hushållsartiklar
Grytsked oval
Grytsked oval hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Detta matlagning sked är gjord av europeiska bokträ. Bok är ett särskilt hållbart lövträd och lämplig för köksredskap. Skeden har en oval skopa och...
15,00 SEK *
Grytsked
Grytsked runda
Grytsked runda hushållsvaror av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Detta Matlagning sked är gjord av europeiska bokträ. Bok är ett särskilt hållbart lövträd och lämplig för köksredskap. Skeden har en rund skopa och...
15,00 SEK *
8 från 8
Senast betraktad