Stänga filter
från till
  •  
  •  
  •  
2 från 5
Traktor
Trä Traktor
Trä Traktor med släpvagn Leksaker av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Helt plastfri - endast trä- och metalldetaljer, och är inte behandlas med kemikalier och oljor. Bok är ett särskilt hållbart lövträd och...
359,00 SEK *
Lastbil
Trä Lastbil
Trä Lastbil Leksaker av trä: Sunder Livsstil! Skydda miljön och människors hälsa! Helt plastfri - endast trä- och metalldetaljer, och är inte behandlas med kemikalier och oljor. Bok är ett särskilt hållbart lövträd och därför en god...
299,00 SEK *
Blommor pressa
Blommor Pressa
Blommor pressa Trä Leksaker Med fyra knapp skruvarna. Lätt att använda, för pressa och torka blad och blommor. Storlek: ca. 18 x 18 x 4 cm Material: Trä Ålder: från 3 år Märke: Legler Vikt: ca. 380 g
109,00 SEK *
Plug groda
Plug Groda
Plug groda Trä Leksaker Sju koniska ringar. Ett blad och blomma kan kopplas efter storlek eller i en abstrakt episod. Arbetade av bokträ och ljust färgrik målad. De nio manliga delarna är en motor utmaning för de minsta pussel vänner....
89,00 SEK *
Leksaker av trä, 3D Pussel Häst
3D Pussel Häst
3D Pussel Häst Trä Leksaker 39-delar. Pussel i 3D-format. Denna häst av plywood utbildad skicklighet, tålamod och rumsliga tänkande. Kul för små och stora pussel vänner. Storlek: ca. 20 x 6 x 21 cm Material: trä Ålder: från 4 år Märke:...
79,00 SEK *
Leksaker av trä, 3D Pussel  Stegosaurus
3D Pussel Stegosaurus
3D Pussel Stegosaurus Trä Leksaker 44-delar. Pussel i 3D-format. Denna färgglada Stegosaurus av plywood utbildad skicklighet, tålamod och rumsliga tänkande. Kul för små och stora pussel vänner. Storlek: ca. 30 x 7 x 20 cm Material: trä...
59,00 SEK *
Leksaker av trä, Pussel "komplett" fjäril
Pussel Fjäril
Pussel "komplett" fjäril Trä Leksaker Massivt trä pussel i 3D-format. Färgrik djur pussel för små fingrar. Storlek: ca. 20 x 15 x 2 cm Material: trä Ålder: från 2 år Märke: small foot Vikt: ca. 180 g
89,00 SEK *
Leksaker
Pussel Fisk
Pussel "komplett" fisk Trä Leksaker Massivt trä pussel i 3D-format. Färgrik djur pussel för små fingrar. Storlek: ca. 20 x 15 x 2 cm Material: trä Ålder: från 2 år Märke: small foot Vikt: ca. 180 g
89,00 SEK *
Leksaker av trä, Pussel "komplett" skalbagge
Pussel Skalbagge
Pussel "komplett" skalbagge Trä Leksaker Massivt trä pussel i 3D-format. Färgrik djur pussel för små fingrar. Storlek: ca. 20 x 15 x 2 cm Material: trä Ålder: från 2 år Märke: small foot Vikt: ca. 180 g
89,00 SEK *
barnspel
Ram Pussel Björn
Ram pussel björn Trä Leksaker 12-delar pussel. Den fotografiska bilden ger intryck som om du var levande med. Storlek: ca. 20 x 17 x 1 cm Material: trä Ålder: från 3 år Märke: small foot Vikt: ca. 160 g
49,00 SEK *
Leksaker
Ram Pussel Häst
Ram pussel häst Trä Leksaker 12-delar pussel. Den fotografiska bilden ger intryck som om du var levande med. Storlek: ca. 20 x 17 x 1 cm Material: trä Ålder: från 3 år Märke: small foot Vikt: ca. 160 g
49,00 SEK *
Pussel
Ram Pussel Rådjur
Ram pussel rådjur Trä Leksaker 12-delar pussel. Den fotografiska bilden ger intryck som om du var levande med. Storlek: ca. 20 x 17 x 1 cm Material: trä Ålder: från 3 år Märke: small foot Vikt: ca. 160 g
49,00 SEK *
2 från 5
Senast betraktad