Stänga filter
från till
  •  
  •  
2 från 3
Rapphöna vissilpipa
Fågel visselpipa Rapphöna
Rapphöna vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Papphönan kallar „kirick kirick“ i snabb följd. Det är mycket svårt att imitera. Under blåsning behöver du ljud “kirick” omforma med din...
249,00 SEK *
Fågel visselpipa
Fågel visselpipa Gök
Gök vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Kallar göken och han kommer säkert att svara. Täcka den övre hålet med pekfingret. Ta bort pekfingret och säger ”kuckuck”. Ekot av göken...
199,00 SEK *
Fågel visselpipa
Fågel visselpipa Talgoxe
Talgoxe vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Talgoxes stämma ä rett överflöd av olika typer av små ljud. Hennes sång är lätt att imitera „zizibäh“. Håll visselpipa mellan tummen och...
209,00 SEK *
Tofsvipa
Fågel visselpipa Tofsvipa
Tofsvipa vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Avlägsna instrumentet helt in in hand. Blåsa in instrumentet ordentligt och säga „hi-hi“ genom sätta mellan dem em liten paus.
179,00 SEK *
Gröngölling
Fågel visselpipa Gröngöling
Gröngöling vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Håll instrumentet med båda händerna på de två träkulor. Skaka instrumentet med en böljande rörelse, ungefär som ett dragspel. På detta...
249,00 SEK *
Blames
Fågel visselpipa Blåmes
Blåmes vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Blåmes är ensångare nature, lite nervös, lite nyck och ibland charmiga. I början blåser snabbt två ganger I pipa. Tredje gången drar...
229,00 SEK *
Fågel visselpipa
Fågel visselpipa Sädesärle
Sädesärle vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Blås försiktigt med hjälp av tungen i pipa täcka hålet två eller tre gånger „Tschi-tschi-tschick“.
189,00 SEK *
Graesand
Fågel visselpipa Gräsand
Gräsand vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: “quaak – quaak – quaak” Det är lätt! Avlägsna instrumentet stadigt i handen. Öppna näve och säga ljudet „quaak – quaak – quaak“. Detta...
149,00 SEK *
Bofink
Fågel visselpipa Bofink
Bofink vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Bofinkens glada sång påminner om ljus och ren bergsluft. De låter tre öppningar som lätt kontakt med fingertopparna medan du håller...
199,00 SEK *
Nötskrika
Fågel visselpipa Nötskrika
Nötskrika vissilpipa Konsthantverk från Frankrike. Fågel visselpipor är inte leksaker! Instruktioner: Ta visselpipa stadigt i handen, säga „kasch“ under blåsa och öppen handen.
189,00 SEK *
Luffasvamp
Luffasvamp Natursvamp lång
Luffa Svamp Valj naturmaterial snarare än plastik! Naturliga, oblekt och obbehandlad Luffasvamp ca. 30 cm lång, 2 styck. Vegetabilisk svamp för hushåll, bad, peeling, och best alternativ för plastik svamp. Luffa är en 100% bio produkt,...
40,00 SEK *
Luffa
Luffasvamp Natursvamp kort
Luffa Svamp Valj naturmaterial snarare än plastik! Naturliga, oblekt och obbehandlad Luffasvamp ca. 10 cm lång, 2 styck. Vegetabilisk svamp för hushåll, bad, peeling, och best alternativ för plastik svamp. Luffa är en 100% bio produkt,...
20,00 SEK *
2 från 3
Senast betraktad